شنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۴، ۰۶:۰۶ ب.ظ
۹۴/۰۸/۲۳
۱
۰
خانوم مهندس
پاسخ:
خیلی خیلی ساده است.اگه خراب نمیشد میفرستادم.
نشاسته 1پیمانه،آب یک ونیم پیمانه،گلاب نصف پیمانه،روغن 1ق چایخوری،شکر دوپیمانه
اول آب و نشاسته را مخلوط کرده از صافی رد میکنیم و شکر اضافه کرده و کامل هم زده روی حرارت میگذاریم و سپس روغن و گلاب را اضافه میکنیم.مدام هم زده تا سفت شود. زمانی که خط قاشق روش بمونه آماده است.بعد از خنک شدن یک ساعت تو یخچال میذازیم. بعدش دستتونو چرب میکنید و گلوله درست میکنید با پودر نارگیل و گردو هم تزئین میکنید.
پاسخ:
شاید تو وب قبلیم گذاشته بودم چون همیشه تو همین ظرف میچینم
پاسخ:
هم رشته ای؟ کدوم دانشگاهی؟ ترم چندی؟
پاسخ:
چشم :)
پاسخ:
پس هم رشته ای هم نیستیم خیلی من دانشگاه اصفهان بودم
خدا صبرت بده خیلی سخته :)
پاسخ:
آره راست میگی اصلا ما کلا 24 واحد با الکترونیکا تفوت داشتیم.
ورودی چند بوده؟
پاسخ:
87 بودم اگه اسمشو بگید شاید بشناسم